Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

ITALIEN – Novello i 3-pack och vinprovning

Välkomna till en stund i Italiens tecken. Från Söder till Norr.

Och på tal om detta underbart vackra land – årets Novello är som sagt här!

Som vi delvis informerade om redan förra veckan, så har som sagt årets Novello från producenten Migliosi från italienska Umbrien, anlänt. Alltså viner från årets druvor, så sent som den tidiga höstens skördade, som vi denna vecka erbjuder i förmånligt 3-pack. Tre flaskor för 475 kronor istället för ordinarie styckpris 525 kronor. Novellon ingår just nu dessutom i paketet ”Rödvin är grejen”.

Hur ska man mer säga att Novello är; jomen helt enkelt ett litet test på hur skörden 2022 varit, och vad man kan förvänta sig av denna årgång framöver. På samma gång som Migliosi som vanligt förtydligar att den Novello som lanseras, ja om den inte hade visat tillräcklig kvalitet för ett så här ungt vin, då hade de stått över att ge ut det. Novello som sagt – alltid lika spännande!

Vill man ha mer av Italien, och i det samtidigt en alltid lika trivsam stund ihop med andra människor och olika viner, så rekommenderas varmt kommande lördags Vinprovning Italien - Söder till Norr, som hålles på Vinfolket Bar på Scheelegatan 2 i Stockholm. Varmt välkomna att anmäla Er om ni vill dela denna decembereftermiddag med oss. Klockan 16.00 kör vi igång med att prova en rad fina viner från detta fascinerande land (bilden ovan är tagen i centrala Rom) och umgås tillsammans.

Med Vinfolket är det alltid HEMLEVERANS som gäller (fraktfritt på ordrar över 800 kronor).

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen