Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

DETTA är Vinfolket! – och fler viner uppmärksammade

Vinfolket har varit på resa.

Vilket framöver innebär fler nyheter att vänta.

Och så ramlar det fortsatt in priser för våra viner ...

Efter pandemin; den som ju omöjliggjorde vistelser på både våra redan befintliga producenter och att besöka nya, har vi nu åter möjlighet till detta. Att träffas, att känna dofterna, klämma på vinrankorna, prata med människor. Just det som faktiskt mycket är Vinfolkets hela själ. Kontakten med vinbönder, med våra för Sverige hela exklusiva producenter. Vilket i sin tur blir till det faktum att vi kan erbjuda våra viner till just de förmånliga priser vi har; mycket på grund av en stor anledning: att det inte existerar några mellanhänder.

Vinerna tar helt enkelt den korta vägen från producenten direkt till ditt vinglas. Kort och gott: från ett vinfolk till ett annat.

Så den senaste tiden har vi varit både i Frankrike och Tyskland och träffat en del av våra kompetenta vinvänner. Det kommer vi att återkomma till framöver. Ett annat bevis för att våra partners håller högsta klass är ju också de återkommande priser de erhåller. Bara den allra senaste tiden har en handfull viner fått högsta betyg på olika prestigefulla tävlingar inom denna ädla dryck; där den allra senaste är spanska Aragonien-producenten San Valeros guld för deras röda unga Particular Garnacha. Det är årgången 2021 den gäller och den har vi ännu inte fått in, men 2020 års upplaga är inte sämre den. HÄR hittar du den för beställning, till sedvanligt förmånligt pris, endast 115 kronor!

Andra prisade den senaste tiden är Sardinien-stoltheterna Redit Riserva och Vermentino Aragosta DOC (finns i trepack HÄR) från Santa Maria la Palma. Och så vår så uppskattade franska Pecoulette såklart ... som tidigare i våras kom in i den statusfyllda franska vinbibeln "Le Guide Hachette des Vins”. Och just denna Pecoulette återfinns i två av våra olika VINPAKET. Dels i det perfekta för Grillviner (två flaskor av totalt sex), dels i vår klassiska Rhône(Rån)-låda (där Pecoulette bland andra viner från just Rhône också också består av två av sex flaskor).

Till sist vill vi såklart önska alla en riktigt fin fortsättning på denna långhelg som väl många njuter av. Ja, varför inte titta förbi någon av våra barer (Stockholm) under den? Öppettiderna är:

Scheelegatan:

Fredag och lördag: 13-23

Drottninggatan:

Fredag och lördag: 13-24

Söndag: 13-18

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen