Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

LISTA – Vinfolkets dryckespaket

Vinfolkets framtagna varianter av dryckespaket är populära.

Och det bästa av allt – vi har ett för alla smaker.

Paket där vi omsorgsfullt valt ut det bästa och mest prisvärda ur vårt sortiment.

Häng med på en genomgång...
 

Aftonbladet eller Expressen?

Många minns väl den klassiska Hasse & Tage-sketchen, med Gösta Ekman och Tage Danielsson, den där det velas och avvägs och funderas i en smärre evighet, kring vilken av våra två största kvällstidningar som ska inhandlas. För en hel femtioöring, som ju Ekman menar ”trots allt är en hacka ändå...”.

Det där har vi alla känt på. Det kan vara knepigt ibland, att ta ställning, bestämma oss för vad som ska väljas.

På Vinfolket har vi under åren tagit fram ett antal olika – och uppskattade – ”Vinpaket”, där vi har plockat ut spännande, prisvärda och olika typer av viner som vi tror ska passa vid olika både mat- och umgängestillfällen.

Så, vilka olika varianter av dessa paket finns det då?

Vi börjar väl med den högaktuella årstidsbaserade rosén. Vi är ju i valborgstider, och tja, det är ingenting unikt att vädret är ruggigt vid just denna högtid, det har vi så att säga upplevt förr... Men blickar man in mot långtidsprognosen, ja då ses en ljusning såväl i sol som med temperaturer till nästa veckoslut. Då skulle onekligen en låda rosé kunna vara på sin plats...

Bubbel då? Just den här veckan då ju alltså Louis Nicaise champagnepärla 'Brut Reserve' är ”Veckans Vin” hos Vinfolket. Och just den ingår i vårt mousserandepaket – En låda Bubbel, tack!

Vårt nyligen uppdaterade rödvinspaket har blivit väldigt populärt. Detta finns i två varianter; den ”Lilla” och den ”Stora” – på denna länk. Inte mindre än tre av vinerna i denna låda har förresten plockat åt sig utmärkelser vid diverse tävlingar!

Skrivaren av dessa rader är personligen smått barnsligt förtjust i vår exklusiva Sicilienproducent Vivera, vid vulkanen Etnas sluttningar (på bilden ovan deras klassiker ”Etna Rosso Martinella”). Som då tur är finns ett speciellt dedikerat även för dessa – Viverapaketet!

Och givetvis ett speciellt även för vita viner: Vita krispiga, även här inkluderat prisbelönta skapelser...

Som alltid är det HEMLEVERANS som gäller (frakfritt på ordrar över 800 kronor) och för att få hem vinerna kommande vecka behöver beställning ske senast söndag, 3/5.

DENNA LÄNK finns Vinfolkets samtliga vinpaket!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen