Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

SISTA CHANSEN inför påsk – och nytt rosépaket

* Påsk om bara en vecka. Bor du i södra halvan av landet har du fortfarande chansen att få hem vårt populära paket inför den.

* Vinfolket Bar i Stockholm har öppet under alla högtidens dagar.

* Och visst kan det vara dags att fylla på rosélagret inför våren?

Ett alldeles sprillans uppdaterat rosépaket på denna länk; har vi tagit fram inför det som vi hoppas ordentligt snart komma skall – våren! Ett glas ”rosa” att smutta på i eftermiddagssolen medan kvällens middag planeras.

Med totalt sex flaskor, med mångsidiga roséviner, i helt olika stilar och som passar till alla tillfällen. Två olika varianter från utvalda topproducenter i Frankrike, Margnat Generation och Lucien Tramier Pitreries Rosé, och så det bubblande S:a Maria La Palma Aragosta Spumante Rosato Brut på druvan Cannonau från Sardinien. För blott 825 kronor får ni hem dessa smäktande drycker, allt i en känsla av varmare, ljusare tider ...

För många är det heller inte för sent att beställa vår ytterst uppskattade påsklåda. Till södra halvan av vårt land kan vi garantera den om beställning sker under veckan, i så fall har ni leveransen framkörd till er dörr innan storhelgen är här. På denna länk hittar ni detta paket, med tolv flaskor toppvin för enbart 1.595 kronor.

Och – inte minst! Vår bar Vinfolket Bar & Babbel på Scheelegatan 2 på Kungsholmen i Stockholm håller – såklart coronasäkert – extraöppet över hela påskhelgen, mellan den 1/4 till 5/4. Tiderna som gäller samtliga dagar är: 13.00-20.30.

Låt oss hoppas att solen lyser över vår trivsamma uteservering, så lovar vi att ha god mat och dryck att servera – hjärtinnerligen välkomna!

Med Vinfolket är det alltid HEMLEVERANS som gäller (fraktfritt på ordrar över 800 kronor).

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen