Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

”Rödvin är grejen!” är tillbaka!

Den har sannerligen inte varit vänlig med oss, den här våren.

Men ser vi inte en frälsning i sikte nu ändå – lagom till långhelgen i samband med Kristi Himmelsfärdsdag? Jo, faktiskt.

Det firar vi med att släppa loss ett riktigt populärt nygammalt rödvinspaket – och ett sprillans nytt vitt!

Jamen, nu tycker vi faktiskt att vi tar och litar på det budskap som SMHI kör ut inför den kommande veckan. Att det är försommar på gång inför den efterlängtade långhelgen, att det är flödande sol som väntar, att temperaturen ska kunna krypa upp mot 20 grader. Precis i lagom tid till mångas ledighet alltså.

Därmed, ett perfekt läge att fylla på vinlagret där hemma, för att kunna njuta av god mat och dryck. Såväl inför just Kristi Himmelfärdshelgen som den sommar som snart ju är här. Beställer ni senast söndag (9/5) så har ni leveransen i tid innan Kristi Himmelsfärd, om ni bor i den södra halvan av landet.

Det är alltså succépaketet "Då är rödvin grejen!" som åter får se dagens ljus. Precis som tidigare finns den i två varianter, den stora med tolv flaskor (sex spännande alternativ á två flaskor styck, bilden ovan), och det ”halva” som innehåller sex flaskor (en av varje).

Det är helt enkelt bara att välja: tolv flaskor toppvin för 1.645 kronor, eller sex för 849!

Och så det nya vitvinspaketet ”Så Vitt jag vet!” då. Den godbiten innehåller totalt sex flaskor, och fås även det för endast 849 kronor. En låda som inkluderar tre italienare, två pärlor från Frankrike – och ett spanskt.

Välkommen in till oss och ha både först en skön helg och sedan förhoppningsvis en ordentligt fin försommarvecka i samband med Kristi Himmelsfärd.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen