Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

NYANLÄNT FRÅN ITALIEN – och nu ekologiskt!

Nya årgångar.

Just nyinkommet från Toscana.

Och nu också ekologiskt för så gott som hela slanten.

Det firar vi med rabatt på ett av vinmakarens mest uppskattade viner!

Det är alltså producenten Fattoria di Pancole; en mindre familjegård (bilden ovan) mitt i hjärtat av Toscana ungefär mitt emellan Florens och Siena, som under de senaste åren i allt större omfattning ställt om till att producera ekologiskt. Utöver tre viner av de som finns hos oss som redan tidigare gjorts på ekologiskt vis, kan vi från och med nu också addera de båda mycket uppskattade L'Andia – en härlig Sangiovesepärla – och Baracca, vårt goda Supertuscany-vin. I och med att de nya årgångarna nu inkommit till oss.

Med anledning av detta rabatterar vi just ovannämnda L'Andia, den mest sålda av Pancoles viner på Vinfolket, och som går i klassisk Chianti-stil. Du hittar vinet till toppris här!

Det är uppe på en kulle lite lätt utåt väster till, som sagt mellan Florens och Siena, som Pancole huserar. Och där framställer sina urtypiska toscanska viner, i en stil som nästan är utrotad och som har varit mycket sällsynt att finna de senaste tio åren. Så verkligen: kolla in Fattoria di Pancoles alla viner här.

Till sist: I de blomstrande, allt ljusare och varmare tiderna kan det väl kanske också vara läge att kolla in både vårt mousserande-utbud, och roséhyllan?

Som alltid är det HEMLEVERANS som gäller (fraktfritt på ordrar över 800 kronor) och för att få hem vinerna kommande vecka behöver beställning ske senast söndag, 23/5.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen