Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Sol, semester, måltider – och nytt rosépaket!

Efter midsommarfirandet ser Sverige ut att få bada i sol den närmaste veckan.

Kanske har du lämpligt nog precis stämplat ut för semester ... eller åtminstone har den i sikte.

Perfekta dagar med sol och bad – och så härliga sommarkvällar med god mat och dryck!

Som rosé...

Mellan åtta- och tiogradig rosé, ja just det är mångas favorit när sommarvärmen slår till. När avslappnande, långa semesterdagar avnjuts. Både som aperitif innan middagen, medan solen sakta drar sig neråt på himlen och den heta luften förvandlas till ljumma klappar på kinderna, eller som frisk måltidsdryck, såväl till lätta fiskrätter, skaldjur eller grillning.

Och mycket riktigt: allt detta går alldeles, alldeles utmärkt.   

Till exempel är vårt nya rosépaket en mycket vänlig och lämplig mix av denna ljusa dryck.

Tre olika varianter – från lika många länder!

Från Frankrike:

2 flaskor Margnat Renaissance. Från det ljuvliga Provence i de allra sydligaste delarna av landet. Laxrosa, i klassisk touch från just denna region, och med lång eftersmak.

Från Spanien:

2 flaskor Particular Rosado. Från Aragonien, på druvan Garnacha, i en rosé som även går utmärkt i lag med mer kryddad mat.

Från Italien:

2 flaskor Cascina Belmonte Costellazioni. Ett rosévin från alldeles vid Gardasjön och som passar utmärkt till fiskrätter, kallskuret och ljust kött i alla former. Sushi är även det klassisk mat till rosé och också detta går i samklang med denna Costellazioni.

Vi har naturligtvis fler alternativ än detta prisvärda paket – sex flaskor för bara 825 kronor! – ja, samtliga våra rosa drycker hittar du på denna avdelning.

Är du mer av en rödvinsälskare, sommartiderna till trots?

Kika då mer än gynnsamt in våra olika paket för detta och som man finner på denna länk.
 

P.s. I morgon måndag öppnar efter ett par dagars vila vår bar på Scheelegatan 2 på Kungsholmen i Stockholm (bilden nedan) på nytt. Vi har dörren på vid gavel mellan 16.00 och 23.00, som vanligt!

Med Vinfolket är det alltid HEMLEVERANS som gäller (fraktfritt på ordrar över 800 kronor) och för att få vinerna till kommande vecka behöver beställning ske senast denna söndag, 21/6.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen